Direct een rioleringsbedrijf nodig in Harderwijk?Bel 085 106 1519Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Harderwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Harderwijk, hoofdvestiging Deventer

Riolering aanleggen in Harderwijk

Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen of is uw riool aan vervanging toe? Onze vakmensen bij Clever Rioolservice staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Bij ons wordt er gewerkt met hoogwaardig materiaal en beschikken we over alle benodigde kennis om de klus succesvol te volbrengen. Wij kunnen u helpen met een nieuwe riolering, rioolrenovatie, leidingen vervangen, riolering aanleggen, afvoer aanleggen en afsluiten en verleggen van leidingwerk.

Een substantieel deel van de riolering bevindt zich onzichtbaar onder de vloer of in de muur. Om deze reden is het van groot belang dat dit zorgvuldig wordt aangelegd of vervangen. Anders zal het nodig zijn om muren en vloeren te breken om het probleem te verhelpen. Met zorg en nauwkeurigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos blijft werken.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er een lekkage voorkomt in een oude gresbuis, vragen mensen zich regelmatig af of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd dient te worden. Geen zorgen, wij werken met speciale overgangsstukken zodat u niet de complete riolering hoeft te vervangen.

Als er lekkage ontstaat in een riool dat nog gresbuizen heeft, is het verstandig om een rioolinspectie te laten doen. Met behulp van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de buizen te beoordelen. In het geval van een slechte staat van de gresbuis riolering, kan het verstandig zijn om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Harderwijk

Als uw riolering in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op verschillende locaties, of als u lekkages in de toekomst wilt voorkomen, dan kan Clever Rioolservice u helpen door het volledige rioolstelsel te vernieuwen. Als u uw complete rioolstelsel wilt laten vervangen, kunt u bij Clever Rioolservice terecht. Indien u graag een passend advies ontvangt betreffende uw riolering, zijn wij te bereiken via 085 106 1519.

Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.