Direct een rioleringsbedrijf nodig in Harderwijk?Bel 085 106 1519Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Harderwijk, hoofdvestiging Deventer

Gootsteen ontstoppen in Harderwijk

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen maakt u deze schoon voor de vaat, wast u uw handen en giet u water af tijdens het koken. Het is ontzettend vervelend wanneer dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt, zodat u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u Clever Rioolservice inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als de gootsteen verstopt raakt en wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1519. Voor elke verstopping selecteren wij de juiste middelen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan ontstaan door diverse factoren. Vaak spoelen we verschillende dingen door de gootsteen in de keuken, zoals zeepresten van het handen wassen. Daarnaast spoelen er ook vaak etensresten weg in de afvoer. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Indien de vetresten aan de randen van de afvoerleidingen blijven hangen, zal dit de doorgang vernauwen. In het geval dat de buizen volledig dichtslibben door vetresten, zal het afvoerwater niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Indien deze situatie bij u van toepassing is, is het raadzaam om Clever Rioolservice in te schakelen om het probleem voor u te verhelpen.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Harderwijk!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u zelf actie wilt ondernemen, kunt u aan de slag gaan met een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let er zorgvuldig op dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien de poging om de afvoer zelf te ontstoppen niet succesvol is geweest of als de verstopping binnen korte tijd terugkeert, Bij Clever Rioolservice bent u aan het juiste adres. Wij werken professioneel en maken gebruik van de beste materialen, waardoor we de verstopping snel kunnen verhelpen. Uiteraard laten wij de werkplek altijd netjes en schoon achter, zodat u meteen weer gebruik kan maken van de gootsteen. Voor een afspraak, bel 085 106 1519.


Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Logo van Bouwgarant
Logo van VCA
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van DUBO Keur
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter